Så boka du ditt drömbröllop

Vill du boka ditt drömbröllop?

När du eller någon i din närhet ska gifta sig har du rätt att vara kräsen. För en så pass speciell dag duger nämligen inga halvmesyrer – och därför är det klokt att börja förbereda sig tidigt för att undvika att stå där på bröllopsdagen utan varken bröllopstårta eller fotograf. Några saker kan vara bra att tänka på när du väljer företag.

Vilken typ av service erbjuder företaget?

Innan du bokar bröllopet är det viktigt att du ser till att dina krav och önskemål matchar med företagets förmåga att leverera det. Om du har särskilda instruktioner för hur tårtan ska se ut, hur lokalen ska vara utsmyckad eller när limousinen ska komma, så bör du presentera dem för företaget så snart som möjligt.

Du kan ofta hitta mycket information om företaget på deras hemsida – eller så tar du tillfället i akt att ställa alla frågor du har för att försäkra dig om att allt blir som du har tänkt dig.

Vad vill du göra själv?

Många cateringföretag erbjuder en helhetslösning för bröllop där all mat, liksom – i vissa fall – annat som underhållning, ingår. Det har fördelen att du kan koppla bort funderingarna på det och tillåta dig själv att njuta av dagen, oavsett om du är en av de lyckliga eller om du är där som gäst.

Men ibland kanske du vill sätta en personlig touch på bröllopet genom att exempelvis servera någon av dina specialiteter. Det kan också göra att du sparar lite pengar. Då kan det vara bra att dubbelkolla så att inget faller emellan stolarna och blir ogjort.

Vad kostar det?

Naturligtvis är priset en viktig faktor i att välja rätt cateringfirma för bröllopet. Därför är det praktiskt att gå in på jämförelsesajter som tillåter dig att få offerter från företag i Linköping-trakten och välja det bästa alternativet. Läs mer på cateringlinkoping.se.